Milyen autófólia termékek léteznek?

Ha a LLumar autófólia sorozatok egyikét választja, biztosan megtalálja az Önnek legmegfelelőbb típust. Az autófólia termékskála több mint 50 különböző terméket tartalmaz. A LLumar autófólia sorozat három fő autófólia csoportot különböztet meg, funkciótól, felépítéstől és ártól függően. Valamint ezen kívül speciális igényekre is kínál megoldásokat.

Esprit*** autófólia sorozat

A LLumar Esprit autófólia sorozat*** termékei szín stabil, mélyszínezett autófólia termékek, melyek elsősorban az autó üvegeinek megjelenését változtatják meg színben és sötétségben. Az Esprit sorozat két színverzióban is kapható az 5%-os fényáteresztésű legsötétebbtől a 80%-os fényáteresztésű autófólia variációig. Mérsékelt hővédelmet biztosítanak és a magyar piacon a legkedvezőbb árú LLumar autófólia termékek. A sorozat fóliáira a LLumar gyártója 7 év garanciát biztosít.

Comfort**** autófólia sorozat

A LLumar Comfort autófólia Sorozat**** fóliái tiszta fémet tartalmazó, kimagasló hővédelmet nyújtó termékek. A Comfort autófólia terméksorozatban megtalálhatóak a közel láthatatlan és a teljesen sötét árnyalatok is, így a hővédelem mellett az üvegek megjelenésén is változtathatunk vele. A magyar piacon a legkedvezőbb árú-érték arányú LLumar autófólia termékek. A sorozat tagjaira a LLumar gyártója 10 év garanciát biztosít.

Avantgarde***** autófólia sorozat

A LLumar Avantgarde autófólia sorozat***** termékei szín stabil kerámia alapú autófólia termékek. A kerámia autófólia előnye, hogy nem tartalmaz fémet, így az elektromos eszközök használatát (telefon, GPS, rádiós guminyomás mérő) nem zavarja. Annak ellenére, hogy az említett autófólia nem tartalmaz fémréteget, a teljesítménye kiemelkedő, mert egy 50% fényáteresztésű Avantgarde autófólia közel megegyező teljes napenergia visszaveréssel rendelkezik, mint az Esprit sorozat legsötétebb 5% fényáteresztésű tagja. A magyar piacon a LLumar high-tech prémium autófólia termékekére a gyártó 12 év garanciát biztosít, mely egyedülálló a magyar piacon.

Speciális autófólia kínálat

Az alap és szokásos autófólia felhasználáson kívül speciális autófólia típusokkal is rendelkezünk. Ilyen speciális csoport például az UV védő vagy a biztonsági autófólia csoport.

Miért fontos az UV védelem az autóban? Egyre több tanulmány figyelmeztet az autóban ért UV terhelésre és az UV okozta megbetegedésekre, mint például a melanóma avagy a bőrrák. A felmérések alapján egyértelmű, hogy sok esetben a bőrrák kialakulásának az esély azok esetében, akik sokat vezetnek, a bal kézen valószínűsíthető jobban, ami egyértelműen a folyamatos UV sugárzásnak tulajdonítható, mivel a bal kéz van közelebb az ablakhoz a sofőrök esetében. Gondolhatjuk, hogy amikor beülünk az autóba akkor nincs szűkségünk védelemre mert az üvegek megvédenek az UV sugárzástól. Sajnos ez közel sincs így! A LLumar méréseket végeztetett a Szegedi Tudományegyetem Fizikai és Kvantumelektronikai tanszékén, ahol több márka eredeti gyári színezett üvegei és ugyan ezek az üvegek, LLumar autófólia termékekkel ellátva kerültek elemzésre. Az eredmény meglepő volt, mivel a színezett gyári üvegek UV védelme messze elmaradt a LLumar autófólia termékkel ellátott üvegekétől. Ez azt jelenti, hogy amennyiben folyamatos UV védelmet szeretnénk biztosítani családunknak, utasainknak az autóban egy nyári kirándulás vagy utazás során, akkor az autóban is különböző védő krémeket kellene alkalmazni! Ez nem túl népszerű ötlet, így javasolt az autófólia használata, mely az üvegek UV áteresztését 1% alá csökkenti! A LLumar autófólia sorozatai 99% UV védelemmel rendelkeznek, de a speciálisan UV védő LLumar UVShield autófólia 99,9% védelmet biztosít!

A LLumar biztonsági autófólia több szempontból is hasznos lehet. Lopás esetén megnehezítik a támadó feladatát.Laboratóriumi tesztjeink alapján több mint 40 másodperccel hosszabbítja meg az autóba jutást a biztonsági autófólia biztonsági autófólia. Egy baleset esetén pedig meggátolja, hogy a széttört üveg szilánkjai berepüljenek az autóba és sérüléseket okozzanak, valamint, hogy az oldalablakok szilánkjai esetleg kilyukasszák a légzsákot. A balesetek közben bekövetkező biztonsági autófólia nyújtotta védelmet a DEKRA laboratóriumában kerültek tesztelésre, mely ezen videón tekinthető meg.